hazajöttem

hazajöttem

Erdély Csoprotkép

Megjöttem Erdélyből, feldobódva, boldogan, mert sok jó emberrel találkoztam. Akit a bal karommal ölelek, ő volt a vendéglátóm Sepsiszentgyörgyön, csuda kedves, helyes, szeretni való, de nem csak ő, hanem az egész családja. Itt is megköszönöm neki azt a vendégszeretetet, amit tanulhatok tőle!

Megismerkedtem az Erdélyi Dúlák Egyesületével, pontosabban az egyesületet működtető lelkes tagokkal. Remélem, hogy elkezdődött most velük egy együttműködés, és fogunk még találkozni! Két 2 napos tréninget tartottam, igen jól sikerült – köszönhetően a fantasztikus résztvevőknek.

 

Aztán Kolozsvárra mentünk át Csillával, ahol író-olvasó találkozót szerveztek nekem. Csilla a barna leányzó, aki végig vezetett Solymártól Sepsiszentgyörgyig, hajnaltól estig, mert jó messze van. De nem csak sofőr volt és társalkodónő, hanem légzés-és hangterapeuta, előadást is tartott (nagy sikerrel!) és kezelte is azokat, akik belefértek a 4 napba.

A szőke leányzó pedig a bájos Babi, a kolozsvári meghívónk és vendéglátónk.

Szóval, nagyszerűen éreztük magunkat, olyannyira, hogy például a tréningek után nehéz volt elaludnom, annyira felfokozott állapotba került a lelkem.

Most itthon vagyok, próbálok visszarázódni, és igyekszem behozni a lemaradásomat minden téren. Például takarítok, mert aranyosak voltak a gyerekeim, elmosogattak maguk után, de például a konyha köve egy hét alatt egyszer sem lett felsöpörve sem, nem hogy felmosva! De rend várt, úgyhogy nem morgok egyáltalán.

Hagyj üzenetet

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.