Csoportok

Válás és újjászületés csoport

Ha azért tévedtél ide, mert gyötrődsz egy válás, vagy szakítás utáni kemény élethelyzetben, akkor jó helyen jársz, mert itt megértésre találsz.  Nem tudom, pontosan mit érzel, mi fáj, miért haragszol, mi keserít el, csak sejtésem van mindezekről, egyfelől, mert magam is megtapasztaltam ezt a súlyos veszteséget, másfelől 8 éve vezetek olyan támogató csoportot, amelyekben hozzád hasonló cipőben járó férfiak, nők vannak, és tanúja vagyok mások érzelmi viharainak.

Meggyőződésem, hogy az elszakadás folyamatában a sorstársak kis csoportja a létező leghasznosabb segítség.  Az egymástól kapott tükör-tanítások, az elfogadás, az együttérzés, a fél szavakból való megértés gyógyító erején kívül a különböző feladatok, technikák is segítik a megbékélést és a megújuló erőkhöz jutást. A több éve folyamatosan futó csoportok résztvevőinek visszajelzési megerősítenek abban, hogy szívből tudjam ajánlani.

Én idén csak két 4 napos csoportot indítok, tavasszal és ősszel, Budapesten.

Tavaszi csoport: március 30., április 13., 27., és május 11. 10:00-17:00 óráig.

Őszi csoport: szeptember 2., október 5., 19., november 2. 10:00-17:00 óráig.

Részvételi díj: 2500 Ft/óra, a négy nap összesen 80.000 Ft. A jelentkezés  a teljes részvételi díjnak, illetve 20 ezer Ft előlegnek az átutalásával véglegesíthető.

Érdeklődés, jelentkezés: +36 20 822 8274 vagy magdolna.singer@gmail.com

 

Haas György és más tréner időpontjai és egyéb információk a VÚ honlapján:

www.valasesujjaszuletes.hu