nélküled

12.nelkuled

megrendelem →

Singer Magdolna
Nélküled 

Libri Könyvkiadó, 2012

464 oldal
Kötés: papír / puha kötés
ISBN: 9789633101216

Minden Júlia vágya, hogy megtalálja a maga Rómeóját. Amikor pedig végre révbe ér, azt gondolja, már csak a halál választhatja el őket egymástól. Hiszen elválni mindig csak mások szoktak.

Mikor húszéves házassága végleg zsákutcába jut, Júlia első és legfontosabb feladata, hogy beismerje: nincs más megoldás, mint a válás. Szigorú önvizsgálattal vet számot a múlttal, és közben végigjárja a tagadás, a harag, a kétségbeesés, az önmarcangolás összes állomását. Ám minden krízis egyben új esélyt is jelent, hiszen benne rejtőzik a változás és az újrakezdés lehetősége…

Singer Magdolna mentálhigiénés szakember, hospice- és gyásztanácsadó, számos ismeretterjesztő cikk és könyv szerzője. Szemináriumokat is tart „Válás és újjászületés” címen. Első regénye magával ragadó olvasmány, mely egyben segítséget nyújt a válás vagy a szakítás feldolgozásában.

Mindenki dicsér, remekül nézek ki, még tán sose láttak ilyen szépnek és sugárzónak. Én egy fasza csaj vagyok. Nusika meg egy tehén, egy trampli. Én jól öltözködöm, nem azért, mert telik rá, hanem mert van ízlésem, szemben vele. Én nagyszerű vagyok, sikeres, ő meg egy ostoba, falusi liba, egy rakás kudarc. Ketten együtt is azok.

beleolvasok

 (egy klikk a lap alsó sarkán lapozás, két klikk nagyítás)


Hagyj üzenetet

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.