csoportos segítség

Tapasztalataim szerint a sorstársi közösség támogató hatása az egyik legerősebb gyógyító erő. Sokan félnek először, azt gondolják, csak felerősödik a szomorúság, de éppen ellenkezőleg, a sorstársak között enyhül a fájdalom. Nyíltan lehet beszélni minden érzésről, olyanokról is, amiket esetleg szégyellünk mások előtt. De ha valaki csak hallgatni tud mély fájdalmában, az sem baj, a csoport ezt is megértéssel fogadja, ugyanakkor mások érzéseinek, gondolatainak megpillantása segítség lehet számára is.

 

Sorstárs gyászfeldolgozó csoport – Hozzátartozó elvesztése esetén:

Az országban működő gyászcsoportokról a www.gyaszportal.hu oldalon találsz információkat!

 

Vendégbabák szüleinek gyászfeldolgozó csoportja

2012 ősztől kezdve több csoport is indul a korai veszteséget – vetélés, szülés körüli babaelvesztés, bölcsőhalált – elszenvedett anyák számára. Édesapákat is szeretettel várunk!

Az országban működő gyászcsoportokról a www.gyaszportal.hu oldalon találsz információkat!

 

Válás és újjászületés szeminárium

A válás, szakítás nehéz folyamatában a hasonló cipőben járó férfiak és nők kis csoportja a létező leghasznosabb segítség. Az egymástól kapott tükör-tanítások, az elfogadás, az együttérzés, a fél szavakból való megértés gyógyító erején kívül a különböző feladatok, technikák is segítik a megbékélést és a megújuló erőkhöz jutást. Jelentkezés: magdolna.singer@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.