sorstárs gyászfeldolgozó csoportok

Sorstárs gyászfeldolgozó csoportok

Tapasztalataim szerint a sorstársi közösség támogató hatása az egyik legerősebb gyógyító erő. Sokan félnek először, azt gondolják, csak felerősödik a szomorúság, de éppen ellenkezőleg, a sorstársak között enyhül a fájdalom. Nyíltan lehet beszélni minden érzésről, olyanokról is, amiket esetleg szégyellünk mások előtt. De ha valaki csak hallgatni tud fájdalmában, vagy zavarában, az sem baj, a csoport ezt is megértéssel fogadja, ugyanakkor mások érzéseinek, gondolatainak megpillantása segítség lehet számára is.

Az országban működő gyászcsoportokról a gyaszportal oldalon találsz információkat! (Én nem vezetek csoportot, kérlek a gyászportálon nézz körül.)

Kisbabájukat elveszített szülők számára indított csoportokról szintén a gyászportálon olvashatsz! (Én nem vezetek csoportot, kérlek a gyászportálon nézz körül.)

 

Kedves Magdi! Szeretném megköszönni mind azt a segítséget, amit általad és a csoport által kaptam. Mindig félve mentem el a beszélgetésekre, de mindig kisimulva jöttem el. Mindig csodáltam azt az életérzést, és pozitív kisugárzást, amit felénk adtál. Nagyon szépen köszönök mindent, amit kaptam Tőled! Kőváry György