Segítség válás, szakítás esetén

Válás és újjászületés támogató csoport

Nagyon hiszek a csoport erejében, sokszor hatékonyabb támogatást tud nyújtani, mint az egyéni segítség. Az immár 9 éve töretlenül működő Válás és újjászületés csoportok résztvevőinek is az az egyöntetű véleménye, hogy segített a válás, szakítás okozta fájdalom, harag, bűntudat és sok másfajta, sokszor kaotikus érzelmeknek a tisztulásában és közelebb kerültek a megértéshez, elfogadáshoz is.

Ősszel induló csoportjaim:
Hétköznapi csoport, 12 alkalom: szeptember 4-én indul, és minden második kedden, 18-21.30-ig tartanak.
A csoport létszáma 6-8 fő. Helyszín: Budapest, XII. kerület.
Ára: 7500 Ft/fő/alkalom

Szombati csoport, 4 alkalom: szeptember 29; október 13; október 27; november 10;
10 órától 17-18 óráig
Ára: 20.000 Ft/alkalom

A Haas György által vezetett csoportokról itt találsz információkat: Válás és újjászületés csoport ismertető

SZEMÉLYES SEGÍTSÉG
Ha gondolod, hogy jó lenne valakivel átbeszélni azt a nagy kuszaságot, ami most a fejedben és a lelkedben van, vagy nem tudsz mit kezdeni a bűntudatoddal, haragoddal, fájdalmaddal, gyere el hozzám egy segítő beszélgetésre! Nálam nem csengetnek ki 50 perc után, mert saját bőrömön is tapasztaltam, hogy egyik legfontosabb gyógyító tényező az, hogy kellő idő álljon rendelkezésre. Általában két óra, néha három óra szokott lenni egy ilyen konzultáció.

A válási gyász hosszú folyamat, egyetlen beszélgetéssel, bármeddig is tartson, természetesen nem rövidül le lényegesen ez a folyamat. Annyit lehet elérni, hogy a folyamat útjában álló akadályok elhárulnak, közelebb kerülsz a megértéshez, nagyobb rálátásod lesz a történtekre. Jó úton indulsz el a felépülés felé, nem tévelyegsz össze-vissza, mire rátalálsz az útra. Segítségre a továbbiakban is szükséged lesz, de legtöbbször nem kell professzionális segítség, elég, ha a téged szerető családtagok, barátok támogatnak ezen az úton. Természetesen én is kísérhetlek ebben a folyamatban, ha szükséges. A további találkozások már csak másfél órásak.

A honoráriumom 15.000 FT óránként.

Sok erőt kívánok szeretettel!

magdolna.singer@gmail.com