visszajelzések

Kérjük, hogy lent hagyj visszajelzést, like-olj minket, és oszd meg ezt az oldalt a facebook adatlapodon:

Ők már elmondták a véleményüket:

M: Nagyon sok elismerést és megerősítést kaptam ettől a csoporttól minden alkalommal, és fontos volt, hogy a csoport figyelt rám, és én is a csoportra!

B: Következetes, jól lehet érteni, hogy mi történik, és azt is, hogy miért. És ezzel együtt: hatalmas meglepetéseket lehet átélni! Számomra az elmúlt évekről olyasmik derültek ki, amiket sem akkor nem láttam, mikor részese voltam a történéseknek, sem akkor, amikor utólag gondolkodtam róluk. Jó volt az is, amit érteni lehetett a tréning folyamatából, és az is, ami hirtelen pattant elő!
Rá lehetett bízni magam a vezetőkre. Jó volt, hogy a sokféle érzelem előjött, nem csak a válásból közvetlenül következő bánat és egyéb negatívum. Jó lett volna viszont többet játszani. Egy kis „akció” jólesett volna!

OB: Ez a Válás tréning nagyon szép emlék lesz az életemben. Még Gucci cekkeres, öreg néni koromban is emlékszem majd rá! Szerte szaladgálnak a szomorú csajok és pasik. Jöjjenek, jöjjenek!

SB: Drága, Drága Magdi! Legszívesebben milliószor megköszönném Neked a lehetőséget, hogy részt vehettem a tréningeden. Csodálatos az, amit Ti ketten a Mónival összehoztatok! Rátaláltam az utamra, közelebb kerültem a vágyaimhoz, sikerült a helyére tennem sok olyan dolgot, amit egyedül nem tudtam volna. Köszönöm, hogy kísérőim voltatok ezen az úton. Egész életemre meghatározó élménnyel gazdagodtam általatok. Szeretettel ölellek.

Bea: Annak ellenére, hogy csaknem három éve váltunk el, jó volt egy csoport keretében végigmenni a folyamaton. Ránézhettem ismét a korábban megválaszolt kérdésekre, de voltak olyanok is, amelyek korábban nem merültek fel. Ezek további tudatosodást hoztak.

Bogi: Csodálatos érzés volt végigjárni az újjászületés útját. Az elejétől a legutolsó alkalomig élveztem a gyakorlatokat. Minden alkalom újabb dimenziókat és szinteket nyitott meg előttem. Sokat, sőt, rengeteget köszönhetek a szemináriumnak. Sikerült elengednem a haragomat, a dühömet, tudtam végre hálát érezni, megtaláltam a lelki békémet, egyensúlyomat. Örülök, hogy itt lehettem, hogy részese lehettem ennek a csodálatos belső utazásnak. Úgy érzem, nagyon sokat segíthetne minden válófélben lévőnek egy ilyen csoport. Hajrá! Csak így tovább! A magam részéről biztos, hogy jó hírét viszem mindenütt!

Csi: Drága Magdi és Móni! Szeretnék köszönetet mondani Nektek, hogy segítettetek teljesen kimászni a gödörből, amelybe három évvel ezelőtt, volt férjem elköltözésekor beleestem. Magam is nagyon igyekeztem, s úgy éreztem, a hajamnál fogva húzom ki magam, de teljesen mégsem sikerült. Valami hiányzott. Ti, és a velem együtt „tréningező” sorstársaim kellettek hozzá. A tapasztalatok, a tudások, a kétségek, a bizonyosságok és bizonytalanságok, az elfogadó légkör és szeretet, amit itt átéltem veletek, általatok, sokat segített nekem, még egyszer köszönöm!

Zsuzsi: Segített kicsit tisztázni a bennem dúló érzelmek és gondolatok káoszát. Biztos segítő támogatást nyújtott a csoport. Megerősített abban, hogy normális és életképes vagyok. Több alkalom is lehetne és feszesebb tempó – kevesebb beszéd.

Mari: Bízom az előttem álló döntésem helyességében. Sokat jelentettek az emberi kapcsolatok. Nem bántam volna, ha tovább tart.

Orsi: A szeminárium négy alkalma egy olyan ívet írt le, hogy az első alkalom még nem volt nagyon meggyőző, a második alkalom után kifejezetten szarul éreztem magam, a harmadik egy katartikus élmény volt az üres székes feladattal, a negyedik pedig olyan igazi „jutalomjáték” -szerű. Még nem ülepedtek le bennem a gondolatok, tapasztalatok, biztos, hogy még át fogom gondolni a feladatokat, átolvasni a feljegyzéseimet.

Na: Segített magam „normálisnak” látni, érezni a többiek elfogadása által, még a másságaimmal együtt is. Támogatta az egyéb terápiás tevékenységeimben zajló folyamatokat.