Singer Magdolna

Segítség válás, szakítás esetén

Ha gondolod, hogy jó lenne valakivel átbeszélni azt a nagy kuszaságot, ami most a fejedben és a lelkedben van, vagy nem tudsz mit kezdeni a bűntudatoddal, haragoddal, fájdalmaddal, gyere el hozzám egy segítő beszélgetésre! Nálam nem csengetnek ki 50 perc után, mert saját bőrömön is tapasztaltam, hogy egyik legfontosabb gyógyító tényező az, hogy kellő idő álljon rendelkezésre. Általában két óra, néha három óra szokott lenni egy ilyen konzultáció.

A válási gyász hosszú folyamat, egyetlen beszélgetéssel, bármeddig is tartson, természetesen nem rövidül le lényegesen ez a folyamat. Annyit lehet elérni, hogy a folyamat útjában álló akadályok elhárulnak, közelebb kerülsz a megértéshez, nagyobb rálátásod lesz a történtekre. Jó irányba indulsz el a felépülés felé, nem tévelyegsz össze-vissza, mire rátalálsz az útra. Segítségre a továbbiakban is szükséged lesz, de nem mindig kell professzionális segítség, néha elég, ha a téged szerető családtagok, barátok támogatnak ezen az úton. Természetesen én is kísérhetlek ebben a folyamatban, hiszen nagy tapasztalattal rendelkezem, úgy is, mint aki maga is elvált, így átélte az ezzel járó érzelmi viharokat, és úgy is, mint szakember, akihez több évtizede fordulnak segítséget kérve a válás, szakítás nehézségeivel küzdő személyek. A további találkozások már csak egy órásak.

Sok erőt kívánok szeretettel, Magdi

További információk

  • Helyszín: Budapest, 2. kerület
  • Ár: A honoráriumom az első hosszabb idejű konzultáció alkalmával 20.000 Ft/óra, azaz, ha mondjuk 2 óra, akkor az 40.000 Ft, és így tovább. Ha van további alkalom, az 60 perces és 25.000 Ft.
  • Bejelentkezés emailen: magdolna.singer@gmail.com
  • Telefonon: +36 20 8228274