Singer Magdolna

Vendégbabák – gyászfeldolgozás

Gondolom azért találtad meg ezt az oldalt, mert elveszítetted a kisbabádat, és vigaszra, enyhülésre vágysz. Tele vagy fájdalommal, csalódottsággal, elveszítetted álmaidat, reményeidet, a biztonságos világba vetett hitedet. Az élet látszólag ugyanúgy folytatódik, de már soha nem lesz ugyanaz, mint előtte volt. Megpróbálod túlélni, és elfogadni a történteket, de ez nem elhatározás kérdése, az érzelmek elárasztanak és szinte átveszik az uralmat feletted. Lehet, hogy a fájdalom harag, bűntudat mellett olyasmit is érzel, amit szégyellsz – például gyűlöletet kismamák és kisbabák iránt –, és ez a szégyen tovább növeli szenvedésedet.Az is nehezítheti a helyzetedet, hogy a vetélés, halvaszülés, korai halál olyan tragédia, amelynek a gyászát sokszor nem ismeri el a környezet, ezért lehetséges, hogy nem kapod meg azt a támogatást, amely megkönnyítené a feldolgozást.

Örülök, hogy idetaláltál, mert létezik segítség. Olyan segítség, amely nem képes ugyan elvenni a gyász fájdalmát – ez nem is lenne szerencsés  –, de enyhíteni képes, és megóvhat néhány következménytől. Megnyugodhatsz, hogy viselkedésed, érzelmeid, gondolataid a veszteségre adott normális reakciók. Nem sérül tartósan az önértékelésed, nem fut zátonyra a kapcsolatod, elmúlik a meglévő gyermekeddel kapcsolatos szorongásod, túlféltésed. Egy idő után bizalommal vállalhatsz újabb gyermeket, nem költözik be a rettegés a szívedbe, és a szülésre sem lesz negatív befolyással.

Szeretettel állok rendelkezésedre, akár levélben keresel meg, akár személyesen. De addig is, javaslom, iratkozz fel a Vigaszlevelekre, mivel abban is sokféle hasznos segítő gondolat van, és biztosan találsz egy-egy olyan szót, mondatot, amely segít neked ebben a fájdalmasan nehéz élethelyzetben.

Módszerem a maratoni beszélgetés, ami azt jelenti, te döntöd el, hány órát szeretnél. Általában másfél óránál előbb nem állnak fel a hozzám fordulók. Alapvetően hiszek abban, hogy azzal, hogy az akadályozó tényezőket sikerül felszámolnunk, a gyászfolyamat folytatódhat professzionális segítség nélkül is – persze a hozzátartozók, barátok szerető támogatásával, vagy egy gyászfeldolgozó csoportba való bekapcsolódással. Természetesen, ha szükséges, örömmel nyújtok segítséget egy másik érzelmi állomáson is, és rendelkezésedre állok mindaddig, ameddig el nem jutsz az elfogadásig. További konzultációk egy órásak.

Várlak szeretettel!

 

További információk

  • Helyszín: Budapest, 2. kerület
  • Ár: A honoráriumom 20.000 Ft/óra, azaz, ha az első hosszú alkalom mondjuk 1.5 óra, akkor az 30.000 Ft, ha esetleg 2 óra, akkor 40.000 Ft. Ha van további alkalom, az 60 perces és 25.000 Ft.
  • Bejelentkezés emailen: magdolna.singer@gmail.com
  • Telefonon: +36 20 8228274

 

Menü

[listmenu menu=”vendégbabák menü”]