elhavazva

elhavazva

Elhavazva

El vagyok havazva. Lenne mit írnom, csak nem érek rá. Fejben néha meg is született egy-egy blogbejegyzés, például, amikor Szekszárdra mentem előadást tartani, és amikor kinéztem a vonatot, nem jelöltem be a kis kockát, hogy “átszállás nélkül” és kétszer is át kellett szállnom, így oda-vissza összesen 6, azaz hat vonaton ültem, és módom volt megismerkedni néhány, a cseh új hullámos filmekből derengő, állomásnak nem nevezhető kalyibával is…

Meg hogy voltam Budakalászon író-olvasó találkozón, és a gyászról beszélni, és nagy meglepetésemre az első munkahelyemről, még kirakatrendező koromból való munkatársam ült az első sorban a családjával…

Meg hogy a 168 óra on-line rádió műsorában meghívott vendégként a születésnapomon voltam, de a másik meghívott vendégnek szintén a születésnapja volt (Dobronay László is október 30-án született, mint én), de ez semmi, az egyik fia is az én fiammal egy napon született. Csak nem akar valamit jelenteni ez a dupla szinkronicitás, talán valami közös feladat vár még ránk?

Szóval, lett volna mit mesélnem, de nem értem rá megírni a kis szösszenetemet. Most sem érek rá, de most ráveszem magam, mert azért mindennek van határa, ez már vészes elhanyagolás kategória, amilyen régen írtam ide.

Tegnap volt a Ridikül Jakupcsek Gabival. Itt van a linkje, a linkben meg én (is).

http://videotar.mtv.hu/Videok/2013/10/31/18/Ridikul_2013_oktober_31_.aspx

No, róluk akarom mesélni, hogy fantasztikus társaság, nagyon alapos, tisztességes munkát végeznek, előkészítik a beszélgetést, közben is mindenre van gondjuk, egyszóval el voltam/vagyok ragadtatva. Nagyon megbecsülöm az ilyen munkát, és gondoltam, ezt világgá kürtölöm.

No, még a családról is azért, itt volt az összes rengeteg gyerekem köszönteni, meg a tartozékaik, kicsi unokám is. Sokat nevettünk, és ráébredtem, nem nevetek eleget. Nem mintha szomorú lennék, csak a hangos nevetés az azért más, az egy külön ajándék, nem minden percben van benne részünk.

 

 

Hagyj üzenetet

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.