vigasztalódás

Header Vigasztalodas1

Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek, Hiába szállnak árnyak, álmok, évek. Juhász Gyula

 

Elveszítettél valakit, akit szerettél? Szeretnék segíteni életednek ebben a nehéz szakaszában, a gyász szomorúságában.

Életünk során veszteségek sorát kell elszenvednünk, de néha olyan nagy veszteség ér bennünket, hogy azt gondoljuk, talán soha nem szabadulunk meg attól a fájdalomtól, ami az életünk részévé vált. Egy mély gyász viseléséhez szinte hősies bátorságra van szükség.

A legerősebb megtartó erő ilyenkor az emberi szeretet. Sok éves gyásztanácsadói tapasztalatom szerint a legnagyobb segítség az a közösségi háló, amely körülveszi a szenvedő embert. A közeli hozzátartozók, barátok, munkatársak. Fordulj bizalommal a téged szerető emberek felé, és kérd, hogy hallgassanak meg, legyenek néha veled. Nyugtasd meg őket, hogy ez maga a segítség, nem vársz többet, ne féljenek attól, hogy nem képesek a segítség nyújtására.

Ezen túl még egyéb segítő módokat is választhatsz lehetőségednek, habitusodnak megfelelően. Szívből ajánlom a díjtalan gyászfeldolgozó csoportokat. Mivel magam is éveken át vezettem gyászcsoportokat, állítom, a sorstársi közösség ereje szinte felbecsülhetetlen. Szintén díjtalanul kaphatod a Vigaszleveleket, és egyelőre az is belefér az időmbe, hogy díjtalanul válaszoljak levélben a hozzám fordulóknak.

Ha teljes figyelmet és egyéni segítséget szeretnél, akkor válaszd a személyes segítő beszélgetést, ez térítés ellenében áll rendelkezésedre.

Várom leveledet!


Ellenőrző kód: Add össze, és írd be az eredményt